maanantai 17. maaliskuuta 2014

Dive into your adventure
Minna tuli lauantaina Mastertoniin junalla ja oltiin koko viikonloppu meillä.
Lauantai meni riehumiseen kaikkien kanssa ja sunnuntaina uintiin altaassa Parisin kanssa ja kuvattiin Minnan GoPro:lla.

Maanantaina jäin koulusta kotiin (Minnan takia) ja mentiin iltapäivällä Palmyyn shoppailemaan. Mulla tarttui (kuten yleensä) paljon tavaroita Plazasta, tällä kertaa kyllä paljon tuliaisia kun kotiinlähtö jo alkaa kohtapuolin koputtaa ovelle. 

Muuten toivon että kaikilla meni kirjoitukset tosi hyvin Suomessa, ja tässä vielä kuvia sunnuntailta :)
- Roxy

3 kommenttia:

 1. Hei! Löysin tän sun blogisi ja rupesin miettimään että onko uusiseelanti ihan turvallinen paikka asua? Onko esim mitään luonnonilmiöitä yms. Ja pysyttkö ihan turvallisesti uida meressä pelkäämättä haita? Ja onko paljon hevostalleja? :D Ollaan muuttamassa syksyllä perheen kanssa sinne ja itseäni on parit asiat juuri arvelluttaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanjäristyksiä täällä kyllä on! Noin 20 000 vuodessa joista 200 tuntee selvästi. Voihan niissä käydä huonosti, mutta kattoo vaan missä asuu. Googlaa vaan Earthquakes in New Zealand niin näet ne murtoviivat.
   Täällä on kyllä haita, mutta kuulemma eivät tule lähelle rantaa niin on turvallista uida kaikkialla.
   Jos on heppaihminen ja asuu vakituisesti täällä niin suosittelisin ostamaan omaa hevosta! Todella monella on omat hevoset, ehkä koska niitä on niin halpaa ja helppoo pitää täällä. Hevosetkin ovat paljon halvempia täällä, et just saa aivan ihania hevosia paljon halvemmalla kuin Suomessa!

   Minne olette muuttamassa? :)

   Poista
  2. Kiitti vastauksista! Ollaan muuttamassa jonnekkin maalle, sen enempää en vielä tiedä. Ilmeisesti otetaan pihalle pari lammasta ja hevosia. :D mutta yks asia jäi kysymättä että millaista koulu siellä on verrattuna suomeen?:)

   Poista