sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Last weekend

Mun viimeinen viikonloppu oli tosi kiva! :)

Lauantaina, Torilla ja sen kaverilla oli yhteissynttärit, ja kaikki pukeutuivat tosi hienosti :)



Taka :)



Lähdössä :) 

Tultiin kotiin synttäreiden jälkeen vaihtamaan vaatteet ja lähdettiin Wellingtoniin missä näinkin Ellaa viimeistä kertaa :(
Meillä oli sairaan hauskaa, mutta oli kyllä todella surullista sanoa heippa eikä kyllä kyyneleiltä säästytty - ei todellakaan :')




Sunnuntaina mentiin pikku lounaalle Kisan, Julian ja Moen kanssa, ja siinä se viikonloppu olikin.
Can't believe it... 

- Roxy

P.S Lataan loput videoista Suomessa, koska meillä on aika vähän nettiä jäljellä täällä perheessä. Niitä on muutama niin stay tuned :) 

3 kommenttia:

  1. Sun vaihtovuotta on ollut tosi kiva seurata ja toivottavasti jatkat bloggailua jatkossakin. :) Turvallista kotimatkaa!

    VastaaPoista
  2. Apua tuntuu ihan uskomattomalta, että säkin oot nyt tulossa jo kotiin. Oon koko vuoden sun blogia seurannut ja aika on mennyt ihan tosi nopeesti. Joka päivä katon sun blogia josko oisit taas päivittäny haha. Mulla ittelläni on lähtö täältä pääkaupunkiseudulta Etelä-Afrikkaan tasan kahden kuukauden päästä! Sun blogi on ihana ja oot valloittava persoona:) Toivottavsti jatkat bloggailua!

    VastaaPoista
  3. On ollut ilo seurata sun vaihtovuotta, kiitos kivasta blogista! :-) Tsemppiä Suomeen ja nauti kesästä, ois itekin kiva päästä nauttimaan niistä monista ihanista asioista joita Suomesta löytyy, mutta koska oon töissä ulkomailla, annan sen tehtävän teille muille! :) /Ninni

    VastaaPoista