keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

My new school

Mun uudessa koulussa opiskelen valokuvausta, designia, travel and tourismia, mediaa (film&TV), englantia ja tietty musiikkia :)
Saan myös koululta kitarantunteja ja ryhmälaulutunteja. En kyllä ehdi saavuttaa mitään erityistä kun mulla on tosiaan vaan 2 viikkoa jäljellä koulussa (2 oppintuntia). Oli hauskaa kun opettaja pyysi soittamaan vähän kitaraa, että näkisi mun tasoa, ja antoi sitten nuotteja joita yleensä soitetaan 5 vuoden opiskelun jälkeen. Oli vähän huvittavaa yrittää selittää et enhän mä edes osaa soittaa kitaraa nuoteista :D Aloitettiin sitten "ihan alusta" ja olen jo edistynyt sen verran että osaan soittaa tabulatuurista :)

Viime koulussa mulla oli kuuden päivän lukujärjestys, ja tässä koulussa viikko A ja B- järjestys. Tykkään enemmän tästä lukujärjestyksestä, koska tarvitsee vain muistaa mikä päivä ja viikko on menossa.

Tää uusi koulu on yli tuplasti suurempi kuin mun vanha, ja koulupuku on mun mielestä kivempi (kun saan käyttää shortseja hameen sijaan). Nyt ei kyl oo kauheen tyttömäinen olo XD Koulumatkaa mulla on joku 1,5 km mikä on just kivaa arkiliikuntaa :) Koulussa ollaan 8:45-15:00, ja mulla ei ole yhtään hyppytunteja niin saan oikeasti jotain tehtyä. Jos keräisin creditsejä, olisin jo saanut kahdessa viikossa 24 creditsiä Travel and Tourism:ista. I'm a very impressing student ;)

Koska olen tässä koulussa tosi vähän aikaa, olen vaan hengaillut meidän ihanan ja suuren "vaihtari-communityn" kanssa. Ne ovat todella helposti lähestyttäviä ja ystävyys syntyy jotenkin välittömästi, vaikka olisikin eri puolelta maapalloa, kun on jotain näin suurta yhteisenä. Olen tosi iloinen että olen saanut mahdollisuuden tutustua tosi hyvin sekä paikallisiin että vaihtareihin! :)

Eevi, Oliver ja minä ♥ Gotta love my host siblings!

- Roxy

P.S Olen päivittänyt "videot" sivua, mistä voitte helposti selailla kaikkia tekemäni videoita! :) Klikkaa tästä.

2 kommenttia:

 1. Tuli nyt mieleen, että pitikö sun ostaa kokonaan uus koulupuku uuteen kouluun? Kun koulupuvuthan on aika tyyriitä, ja vietät siellä vain muutaman viikon. Sun blogi mun lemppariblogi ja oot ihana ihminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3
   Oliver (mun kiinalainen host veli) on jo 19 eikä siksi tarvitse käyttää koulussa kolupukua (on oudot säännöt..) niin saan lainaa hänen vanhaa jerseyä. Koululta sain lyhyen ajan takia lainata shortsit ja sitten niillä sattui olemaan samat kenkä- ja paitamääritelmät kuin mun vanhassa koulussa.. ja sit vaan mustat sukat :) Nyt vaan pitäis kahdeksi viikoksi jostain repäistä solmio :D

   Poista