perjantai 23. elokuuta 2013

SADD week

Meillä on ollut menneen viikon aikana SADD-week (Students Against Driving Drunk-kampanja) meidän koulussa. Välitunneilla ja lounastauon aikana on ollut pari tapahtumaa koulun pihalla parina päivänä. Minusta on tosi hyvä tapa välittää viestiä, eikä pelkästään jollain tylsillä luennoilla.

Viime perjantaina oli testi jonka pointtina oli näyttää miten vaikeeta on kävellä ja edes avata auton ovi humalassa, ja lopuksi piti kaataa 1 dl lasiin (yksi annos). Meillä oli sellaiset lasit jotka vääristävät sun näön totaalisesti. Mun mielestä ei ollut vaikeeta, kun ei vaan uskonut näköä oli ihan helppo kävellä. Mulla oli yksi puhtaimmista radoista, mutta myöhemmin toiset taas pisti kunnon shown päälle (vaikka se ei oikein tässä ollut ideana :D). Was pretty funny though ;)

Välitunnilla näytettiin muissa kouluissa tehtyjä, ja asiaan liittyviä amatöörielokuvia. Eilen meillä oli koulun kokoontumisessa ohjelma missä korostettiin miten monta ihmistä sekaantuu yhteen onnettomuuteen: kuolinuhrit, haavoittuneet, läheiset, ambulannsit, lääkärit, hinaajat, hautauspalvelut jne.

Lounastauolla piirrettiin toisemme ääriviivat koulun pihalle ja kirjoitettiin viisauden sanoja "kuolleen" ihmisen ääriviivojen sisäpuolelle.


Kun ihmiset vielä ottivat testin vakavissaan ;)

"Plan B4 you party"

- Roxy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti