maanantai 12. elokuuta 2013

Salmiakki



Eli tässä mun nuoremmat sisarukset Finn ja Paris maistaa salmiakkia. Finn on täällä vain viikonloppuisin, koska se asuu sisäoppilaitoksessa. Paris on kyllä aivan mahtava persoona ja me tullaan ihan sairaan hyvin toimeen :) Kunhan nämä sateiset päivät menisivät ohi että me päästäisiin vaihteeksi ulos pelleilemään, ja minä ottamaan vähän kuvia mun portfolioon niin kaikki olisi
täydellistä <3 Hyvää ensimmäistä koulupäivää kaikille Suomessa! :)

- Roxy

9 kommenttia:

  1. Haha toi on kyllä aika tavallinen reaktio salmiakkiin kaikilta ulkomaalaisilta. :D Tosin mun brittiläinen poikaystävä on tykännyt siitä ihan alusta saakka ja jopa tilaa sitä netistä, kun Suomesta tuodut salmiakkivarastot on syöty loppuun. Ja oon myöskin todennut suomen tosi vaikeaksi kieleksi äidinkielenään englantia puhuville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää loppu kyl siihen että ne söi melkeen kaikki mun Sisut :D ja ihmeellisen hyvin Paris muistaa mitä sille opetin :)

      Poista
  2. Ihana video! Lisää tän tyyppisiä :D

    VastaaPoista
  3. Tää sun blogi on aivan ihana! Löysin tän ihan vasta ku heh etin jälleen kerran uusia vaihtariblogeja luettavaksi:)
    Oon itekki lähössä vaihtoon nyt tossa helmikuussa tosin mulla on suuntana Brasilia ja ei voi muuta sanoo ku et ei ainakaa helpotu tää matkakuume yhtään ku kattelee noita kaikkii ihanii kuvii yms.
    Ja noi sun host sisarukset on kyllä ihan yli söpöjä !!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva kuulla <3
      Kyllä vaihtovuosi on yksi parhaimmista asioista mitä nuorelle voi tapahtua, vaikka olenkin ollut täällä vain 3 viikkoa :D
      Mun host-sisarukset ovat kyllä aivan ihania :)

      Poista
  4. Päivän kohokohta tulla bloggeriin kattoo ootko lisänny videon! :D Nää videot on parhaita, lisää vaan ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi kiitos :) Tykkään editoida niin varmasti on tulossa enemmän :)

      Poista
  5. Hahhah:D Toi ideo on kyllä ihan paras! Ja mun lempi kohta tossa on kun sanot sen sanan "asun" ja Paris alkaa nauraa ja sanoo "did you just say asshole?" ja sitte se "Roxy on paras" ja Paris sanoo "Roxy likes Paris" :D Ite oon siis saman ikänen kun Paris (jos se täyttää tänä vuonna 12) ja Paris vaikuttaa tosi hauskalta tyypiltä! Mutta.. Kommentoin aika paljon jäljessä tän julkasusta mutta haluun kattoo tän aina vaan uudelleen ja uudelleen, että voin nauraa täs samal :D Mut joo lisää videoita mis oot Parisin kaa ja teette jotai hauskaa!

    VastaaPoista