maanantai 2. syyskuuta 2013

Something old, something new

Tänään menin katkerasti takaisin kouluun... Just kun oli päässyt lomafiilikseen oli pakko palata arkeen -.- Päivä oli just sellainen kun voi arvata, plus että suurin osa mun kavereilla on tournament viikko ja ovat matkalla jossain koko viikon. Nukahdin kirjastoon enkun tunnilla pari kertaa. Heräsin vaan siihen että kirja tippui kädestä :D Hyppytunnilla pelleilin väsyneenä photoshopilla ja hommasin mulle tän aika hauskan headerin :D Mitä mieltä ootte? ;) 

Mutta asiaan. Kaks ihan kivaa uutista :) Tasan viikon kuluttua täytän 18!! (9 syyskuuta). <3 <3
Ja toinen asia on että alla olevassa kuvassa oleva norjalaispoika muutti meille, Eirik! :) 
Niin yks mun parhaista kavereista tuli mun host-veli :) Se vaihtoi perhettä tyyliin samoista syistä kuin minä, ja koska se on käynyt täällä kun on hengaillut mun kanssa, se tajus et sekin haluis asuu täällä. Mun host-vanhemmat ovat niin ihanat että antoivat muuttaa meille ja nyt mulla on siis viisi kotona asuvaa sisarusta :D Haha meidän kaverisuhde on kyllä jo muuttunut sellaiseksi ärsyttäväksi sisarussuhteeksi että se siitä sitten :D


- Roxy

4 kommenttia:

 1. Siis ootko vaihtanu perhettä ?ja jos niin miks, jos saan udella :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin ensimmäisellä viikolla. Mm yksinäisyys johti perheen vaihtoon, ja muutenkin mulla ei olis ollu yhtä hyvä vaihtovuosi siellä. Onneksi aavistin sen ajoissa ja nyt mul on talo täynnä ihmisiä, hyvä kaveri kulman takana ja koulu naurettavalla kävelyetäisyydellä :)

   Poista
 2. Sun blogi on tosi kiva ja vaikutat mahtavalta persoonalta! Lisäpisteitä superhyvästä syntymäpäivästä, täällä toinen tasan viikon päästä täysikäinen. Onnea jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät blogista! On niin ihana avata kone aamulla ja lukea tällaisia kommentteja :) Kiitos hihi! ^^
   Onnea sullekin! :) Mitä tehtäis synttäriksi? ;)

   Poista